Ieder mens centraal

Aandacht voor alles wat we doen

Samen geven we richting én vorm aan verandering

Le Blanc Advies helpt overheid en semi-overheid door richting en vorm te geven aan alle veranderingen die invloed hebben op de manier waarop zij hun informatie organiseren en toegankelijk maken. Onze persoonlijke benadering is wat ons typeert en uniek maakt. Wij hebben aandacht voor de wensen van onze opdrachtgevers. Aandacht voor iedereen die met de verandering te maken heeft. En aandacht voor onze collega’s, intern én in de werkomgeving. Door mens, business en informatie te verbinden, komen we tot resultaten waar we trots op zijn. Waar Nederland wat aan heeft.

Bij Le Blanc Advies werken nu

0

topcollega’s, and still counting.

“Als je Le Blanc Advies zou moeten omschrijven in één woord? Aandacht.”
Aandact voor jouw ontwikkeling - Werken bij Le Blanc Advies

Aandacht voor
jouw ontwikkeling

Bij Le Blanc Advies sta jij voorop, en dus ook jouw ontwikkelplan. Daar beginnen wij al mee tijdens je kennismakingsgesprek. Geen loze beloftes: dankzij onze eigen Academy, maken wij het direct waar. We kijken samen naar de invulling en begeleiding die jij prettig vindt. Zodat je ook tijdens je opdracht lerend bezig bent. Zodat je groeit als mens en vakgenoot.

Aandact voor jouw ontwikkeling - Werken bij Le Blanc Advies
“Onze nieuwe collega’s bloeien op door de oprechte interesse en aandacht die er voor hen is”
Aandacht voor jouw opdracht fit - Werken bij Le Blanc Advies

Aandacht voor
jouw opdracht ‘fit’

Wij stimuleren je om anders te zijn dan de rest, namelijk: jezelf. Laat ons zien wie jij bent. Waar jouw kwaliteiten en interesses liggen. Klim uit jouw comfortzone en jaag jouw doelen na. Bij Le Blanc Advies werk je op resultaat- én mensgerichte wijze aan vraagstukken die bij jou passen en waar jij blij van wordt. Hoe gaaf is het als jij je opdrachtgever kunt verrassen?

“Alle ruimte om te doen waar je achterstaat en waar je in gelooft: dat geeft energie”
Top-team - Werken bij Le Blanc Advies

Aandacht voor
een TOP-team

Het ‘menselijke’ zit in het DNA van ál je Le Blanc-collega’s. Je voelt de betrokkenheid van jouw eigen mentor en de rest van het team. Je kent iedereen van de regelmatige kennisdelingsdagen en de ‘socials’ zoals de BBQ’s en borrels. Je kent ze persoonlijk, maar ook als echte vakmensen van wie je veel kunt leren. Net zoals wij van jou kunnen leren.

Top-team - Werken bij Le Blanc Advies
“Bij ons is ‘gezien worden’ geen doel opzich. Jij en jouw kwaliteiten vallen ons vanzelf op.”
Aandacht voor jou als mens - Werken bij Le Blanc Advies

Aandacht voor
jou als mens

‘Aandacht voor jou’ gaat om zowel om ‘jou’ als professional als ‘jou’ als mens. Een goede work-life balance vinden wij belangrijk. Daarom streven wij naar een reële reistijd in de regio randstad, krijg je jaarlijks 29 vrije dagen en is het mogelijk om je uren flexibel in te delen of in 36- of 32-uurs dienstverband te werken. Maar er is ook extra aandacht voor de ondersteuning van jou, jouw gezin en omgeving, wanneer je dat nodig hebt. Want wij weten dat je meer bent dan een professional.

Enthousiast? Solliciteer dan vandaag nog op één van onze vacatures